{"sampling_active":0,"sampling_rate":100,"ajax_url":"https:\/\/www.haimengchen.cn\/blog\/wp-json\/wordpress-popular-posts\/v1\/popular-posts","ID":23435,"token":"e8ecf03313","lang":0,"debug":0}

After a speedy delivery, Christine decided to assemble the playhouse right away – so that she could surprise her granddaughters the next time they visited. Once complete, she set about decorating the unit – tailoring it to her vision down to a tee.

She coated the exterior in pure pink and added baby blue highlights to the window sections before adding various nick-nacks here and there for an exciting feel. Solar lighting was also added so the playhouse could be used day and night!

The inside was fitted with laminate flooring, and a dining area complete with a mini kitchen table and chairs was installed.

‘My favourite thing about the playhouse is the hours of fun it gives my granddaughters.’

You can see the full extent of Christine’s makeover below: